vrijdag 30 augustus 2013

Rust

Hoi, leuk dat je er bent!

Hoe is het bij jou? Nou bij mij stond alles in het teken van rust. Rust op het werk en opgelegde rust. Mijn rug doet de afgelopen week weer vreselijk moeilijk en dat is soms om gek van te worden. Om de zoveel tijd weer even naar de spiegel lopen, omdat het zeer doet en er dan achter komen dat ik dan ook helemaal uit het lood sta. Beetje scoliose. Net die LOI reclame, van die stripper. Mijn schouders staan dan 5 - 10 cm verder naar rechts dan mijn heupen. Gelukkig merk ik vandaag dat ik wat beter ben opgestaan, ik sta weer wat meer recht en dan beweeg ik soepeler. Er is dus een stijgende lijn te ontdekken. Gelukkig maar! Dit weekend moet ik nog helemaal van Rotterdam naar Eindhoven en weer terug, dus dan moet die rug dat wel aan kunnen natuurlijk. Gelukkig gaan we naar de oom en tante van mijn man, beide gymdocent, dus we zullen nog wel even de dag doorbreken met een wandelingetje.
Tja het is gewoon stom, al een tijdje krijg ik signalen dat mijn conditie weer achteruit gaat, de kilotjes er weer aan komen en uiteindelijk de pijntjes. Waarom grijp ik dan niet eerder in zou je denken hè?!
Ook het kaartjes maken moet dan weer met mate, omdat ik het toch niet voor elkaar krijg om recht op te zitten in mijn fröbel hypnose. Toch is het me gelukt om het volgende kaartje in elkaar te draaien. Persoonlijk vind ik hem erg mooi geworden.


De stempel is geloof ik van Stampendous. Hij zit samen met verschillende tropische afbeeldingen (zoals een ananas) in de verpakking. Deze was heel simpel te kleuren. Gewoon een randje donker roze langs de zwarte kern/ bladvouw tekenen en hier dan weer met een lichtroze half overheen. Dan loopt het een klein beetje in elkaar over en eindig je met een lichtroze gloed. De gele kern is van gellyroll glaze. Helaas is deze een beetje ingedroogd denk ik, want echt opbollen deed het niet.
Tot slot heb ik nog een heel klein fuchsia glitterlijm lijntje langs de kern en de zwarte stippen getrokken.
Het roze glitter papier heb ik in Berlijn gekocht bij Idee, de embossingmal weet ik even niet meer.
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

Groetjes Sandra

10 opmerkingen:

 1. Hij is echt leuk deze kaart.
  En mooi ingekleurd ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sandra,

  Wauw, wat een prachtige kaart. Super mooie bloem.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterkte met je rug Sandra, niet fijn zeg, hoop dat het snel verbetert. Je kaart is prachtig mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hè wat vervelend van je rug echt balen maar blijven bewegen en dat kan ik weten.Je kaart is prachtig en ook je andere kaarten waar ik geen reactie heb geplaatst zijn ergmooi.heb even kindertijd om te reageren maar blijf je volgen.Groetjesenbeterschap Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je Joke.
  Ik ben maar gelijk een klein rondje gaan hardlopen. hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een berichtje voor mij achter.