zaterdag 22 juni 2013

Veel liefs

Hoi!
Fijn dat je weer een kijkje komt nemen. Laat ik beginnen met mijn nieuwe volgers officieel welkom te heten en Joke hartelijk te bedanken voor haar promopraatje op haar blog.
Ik heb deze kaart vanmiddag gemaakt. Na een gezellig bezoekje aan een van mijn oudste vriendinnen. We hebben gezellig bij gekletst en onderweg naar huis had ik ongelooflijk veel zin om dit ideetje uit te werken. Helaas kreeg ik weer last van een goed idee, dat leuk uitpakt, maar waarna ik mij geen raad meer wist met de rest van de kaart. Om half 11 (na een aantal pauzes) was hij eindelijk klaar. En mijn hobbykamer uit frustratie ook weer lekker opgeruimd. :)
Ten slotte ben ik erg tevreden met mijn kaartje. Helaas wel te laat voor de flower power challenge.
 
 
De klaprozen zijn van Hero arts. Ik heb de klaprozen in een cirkel gestempeld, waarbij ik 2 vormen heb uitgeknipt om te gebruiken zodat de stempels niet over elkaar heen vallen. Dat heeft een officiële naam, maar dat ben ik vergeten.
De klaprozen zijn met stift ingekleurd, 2 kleuren rood en donker grijs voor het hart. De gele stipjes van de meeldraden zijn van gellyroll. De krullen zijn van Memory box, de Riviera corner. De tekst is denk ik van Marianne design, maar ik heb alles unmounted stempels in multomappen gestoken in van die foto bladen, de bedrijfsnamen zijn daardoor met de verpakking in de prullenbak gegaan.
Tot zo ver weer een update van mij. Ben benieuwd wat je er van vindt.
Tot de volgende keer!
Groetjes Sandra.

6 opmerkingen:

  1. Wat een super gave kaart, ik vind hem echt prachtig!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi Sandra,de klaprozen lijken wel echt.een prachtige kaart.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig, wat een schitterende klaproos Sandra! Je hebt er een prachtige kaart mee gemaakt!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schitterende kaart Sandra, ik vind hem supermooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een berichtje voor mij achter.