zaterdag 29 juni 2013

Baby of zwangerschap...?

Hoi ! Fijn dat je er weer bent!
Nog een kaartje voor vandaag en dan hou ik er mee op.
Een van mijn vriendinnen is zwanger! En hoewel ik zelf niet zo veel met kinderen heb, gun ik haar natuurlijk al het baby geluk in de wereld. Daarnaast vind ik baby kaartjes echt het aller leukst om te maken. Ze kunnen lekker kleurrijk en met veel fantasie gemaakt worden. Beertjes en andere diertjes mogen paars en blauw en dat is gewoon helemaal tof. Nu zijn er genoeg mensen die dat ook bij volwassen kaarten doen, maar daar voel ik me dan toch een beetje in geremd.
Ik ben dus begonnen aan een zwangerschapskaartje. In het groene vlak staat de tekst over een jongen en een meisje. Wat het nog lekker open laat zijn wat het kindje wordt. Verder wilde ik nog zo ver mogelijk bij roze en blauw weg blijven als maar kon. Ik weet immers het geslacht nog niet.
De tekst van de label heeft natuurlijk niet zo heel veel met baby's te maken, maar baby's hebben natuurlijk wel het effect dat je het leven heel anders gaat bekijken. Dus "Little things" is in dit geval de baby. De tekst paste gelukkig nog net op de label.
 
 
 

De papiertjes zijn van "the glitter" stack en van "blossoms and butterflies" Het metallic papier komt bij de Blokker vandaan. Het lint is denk ik van de HEMA. Het woord 'Baby' is van Marianne Design CreaTables en de label mal ook.
Aangezien ik nog niet helemaal zeker weet of ik deze wil sturen heb ik mijn vriendin gevraagd of ik haar zwangere vrouw stempel mag lenen. Dus binnenkort een nieuwe kaart en dan kunnen jullie stemmen.  :)
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes Sandra.

3 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende creatie heb je gemaakt! Echt heel mooi, en wat een super kleuren heb je gebruikt!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart Sandra en is de auto gekocht? Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Wat een schitterende kaart. Super mooi gedaan.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een berichtje voor mij achter.