woensdag 12 juni 2013

De eerste kerstkaart

Beste allemaal,
Het is weer juni, dus de hoogste tijd voor een kerstkaart. Vind je niet? Ik merk dat ik wel zo rond juni moet beginnen, anders kom ik in tijd nood. Nu vind ik het rond deze tijd nog wat lastig om in de stemming te komen en dan ga ik altijd een beetje voor safe. Desondanks vind ik hem best leuk geworden.
Zie hier het resultaat.
 
Ik heb het rafellint bij de Wibra gekocht in verschillende kleuren, ik wilde daar eigenlijk wel graag iets mee doen. Ook het engeltje van Kars had ik al een tijdje liggen. De tekst er om heen is van een ander stempeltje en het spijt me niet heel erg om te zeggen dat het desbetreffende stempeltje chirurgisch is aangepakt om dit te kunnen bereiken. Ik heb nu alleen 2 stempeltjes i.p.v. 1. Het onderste sneeuwsterren papier is van Art talent, het sneeuwsterren papier met de diverse kleuren is van DCWV the Winter combo. De huisjes zijn van Marianne Design, Dutch Design. De sneeuwster achter de engel heb ik van Ellen geleend.

Groetjes Sandra.

9 opmerkingen:

 1. Hoi Sandra je bent mij ontschoten en zie nu pas je prachtige kaart.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sandra ik ben via Joke bij je terecht gekomen, wat een prachtige kaarten maak je, ben meteen volger bij je geworden, gezellig.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,
  Ziet er leuk uit je kaartje. Ben volger geworden hoor, dus kom vast vaker langs. Heb ook nog oudere berichtjes teruggelezen over je dagje Rijswijk met mijn nichtje Ellen. Leuk.
  Tot blogs.
  Groetjes Saskia
  Kreasas.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,

  Leuk kaartje.

  Ben volger van je geworden. Ik zou het leuk vinden mocht je bij mij ook een kijkje nemen.
  knutselmeisjes.blogpot.be

  tot gauw

  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sandra ik ben via Joke bij je terecht gekomen, wat een prachtige kaarten maak je, ben meteen volger bij je geworden.....kom je ook een keer buurten?

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik ben via Joke op je blog beland en ik ben je gelijk ook gaan volgen! Je maakt mooie kaarten die zeker het bekijken waard zijn...misschien vind je het ook leuk om eens bij mij langs te komen.

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ojee, ik bloos er van dames! Nou Joke bedankt voor de reclame. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een berichtje voor mij achter.