zaterdag 29 juni 2013

Voor Denerys

Hallo allemaal,
 
Ik zag dat ik een nieuwe volger heb. Wat leuk, een collega. Welkom Johan!
Vandaag heb ik een ontspannen dagje. Mijn man is al vroeg op pad gegaan voor een beetje decadentie. Hij is een autotje aan het kopen om mee te racen bij Neurnberg. Hij is al jaren verliefd op deze auto en heeft besloten dat hij er toch ècht een wil hebben.
Ondertussen heb ik lekker uitgeslapen en heb ik mij weer eens aan een kaartje gewaagd. Ik zal eerst de titel eens uitleggen. Ik ken namelijk helemaal geen Denerys. Denerys is een karakter in de tv serie "Game of thrones". Op aanraden van vrienden ben ik deze serie gaan kijken en ik ben helemaal verslingerd. Laatst was in een tv programma te zien dat veel mensen geshocked reageerden op de een na laatste aflevering. Ik heb deze reacties nog even op het web opgezocht: http://www.vkmag.com/magazine/game_of_thrones_s03e09_reacties_video/  
Mijn reactie was ook zo. Ik heb de serie nu uit gekeken en wacht met smart op serie 4.
Denerys heeft de twijfelachtige familie geschiedenis van draken temmers. Vandaar deze draak. Hoewel deze ongetwijfeld oneindig veel schattiger is dan die van haar familie. Ik vind het echt een poepie geworden. En ik hoop jullie ook.


Dan nog even de materialen. De kaart is lekker cheap van de Action en het lichtgroene varen papier ook. De twee andere groene bedrukte papiertjes zijn van de "blossoms and butterflies" stack. Op het glas en op de vleesvork zit glossy accent. De vlindertjes zijn brads.
Ongebruikt, maar wat ik wel had willen gebruiken in deze kaart is de tekst "dracaris", wat volgens de serie zoveel betekend als brand of spuuw vuur. Uiteindelijk vond ik het toch niet zo leuk om in deze kaart te gebruiken.
Nu ga ik weer even verder genieten van het weekend. Wachten tot er een brullend monster de garage in rijdt.
Groetjes van Sandra.

3 opmerkingen:

 1. Wat een schatje van een kaart,ken de serie niet maar het draakje kijkt zo lief.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sandra,

  Kei leuk kaartje. Super mooi gedaan.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een berichtje voor mij achter.