dinsdag 23 april 2013

kaartje voor moederdag

Hallo allemaal,

Gisteravond besefte ik mij dat het binnenkort moederdag is. Hierdoor ben ik maar snel aan het knutselen gegaan, want mijn moeder wil geen cadeaus uit de winkel. Alleen handgemaakte dingen die door haar eigen meiden gemaakt zijn. (Ik heb nog een hele lieve oudere zus.)
Mijn moeder houdt erg van Turkois, nu heb ik toevallig niet echt die kleur in huis. Het dichtstbijzijnde was dit zeegroen. Ik hoop dat ze hem desondanks toch zal kunnen waarderen.
Ook hierbij heb ik weer lekker gespeeld met de perlen pen. Zo heeft iedere taart een stukje perlen pen glazuur en perlen pen frambozen/aardbeien en de knoppen van de bank zijn ook met perlen pen aangestipt evenals de ketting. Het hartje in de bloem is een spitpennetje uit een serie die ik ooit eens in allerlei kleuren bij de Kruidvat gekocht heb. Echt voor scrappen is dat ook een hele fijne winkel. De bloem is op 3 lagen dubbelzijdig plakband geplakt, omdat ik wilde dat de bloemblaadjes zo mooi bleven. Als het zou buigen, dan zou namelijk ook de stempel hierop gekreukeld raken en dan ging de hele moederdag boodschap ten gronde! Dus 3 lagen dan maar.
Het papier is afkomstig uit 2 sets. Het zeegroene "cafe merditeranee" en de rest "linnen closet". De afdrukjes zijn weer ingekleurd met de stiften.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Groetjes Sandra.

3 opmerkingen:

  1. Wauw,Sandra wat een plaatje van een kaart.Hoe leuk heb je de kralen om haarnek gemaakt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is tie leuk geworden!!! Je tekst stempel springt mooi naar voren!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een berichtje voor mij achter.