vrijdag 13 december 2013

Zo zoetjes

 
Hai!
 
Vandaag wilde ik ook weer eens een blog met jullie delen. De grote eind sprint is begonnen voor de kerstkaartjes. De buitenlandse kaartjes zijn al op de bus en tot mijn grote schrik waren ook de brievenbussen al versmald in verband met vuurwerk. Nu was dat voor de buitenlandse kaartjes geen groot probleem, maar met sommige andere kaartjes betekent dat dus een bezoek aan het post ondersteunings centrum. Nu moest ik daar toch nog heen voor een Amerika postzegel.
 
Voor nu nog wat gefröbel met wat restjes papier. Wat is het toch hard gegaan. Natuurlijk heb ik ondertussen al weer nieuw leuk papier gezien. Dat is dan voor volgend jaar.
 
Nu heb ik laatst een babykaartje gemaakt voor een vriendin van mij die binnenkort gaat bevallen. Zij is aan haar laatste maand begonnen. Ik zal hem hier posten als zij geboren is. Ik wil natuurlijk niet dat de pret vast bedorven is. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik er echt loei trots op ben. Dus moeilijk moeilijk moeilijk.  Maar als iets goed gelukt is, dan blijf ik altijd nog even hangen in dat goede gevoel en zoek ik variaties daarvan. Zo ben ik aan de onderste twee kaartjes gekomen.
 
 
Het meisje is natuurlijk van Marianne design en heeft nog een klein beetje glitter gel op haar vleugeltjes en een spikkeltje hier en daar in haar haren.
Wat ik zo grappig vind is dat nu ik ze zo boven elkaar zie, ik eigenlijk nauwelijks overeenkomsten zie. Alleen in de cirkels die in elkaar geplaatst zijn.
Het onderste kaartje heb ik gemaakt voor een collega, die dol is op vosjes. Ik heb met de sjaaltjes geprobeerd om het oranje nog wat meer te laten vlammen. De groentinten benadrukken het roze. Het afdrukje is ook in dit geval van marianne design. De kerststerren ook. de hartjes in de sterren zijn van perlenpen.
 
 

Ik hoop dat jullie ze kunnen waarderen. Laat maar weer eens een berichtje achter, ik vind het heerlijk om ze te lezen.
 
Groetjes Sandra.


6 opmerkingen:

 1. Wat een topper van een kaart. Super hoe je die gemaakt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kerstkaarten Sandra en alvast een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Joke, Ik hoop dat jullie ook fijne dagen hebben gehad. Fijne jaarwisseling.
   Groetjes Sandra.

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige kaartjes Sandra, supermooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een berichtje voor mij achter.