zaterdag 14 september 2013

Is dit CAS genoeg?

Hoi, fijn dat je er weer bent.
 
Gisteravond weer een heerlijke fröbel vrijdagavond gehad. Lekker een muziekje op, lekkere oude hits van diva's als Shirley Bessy, Edith Piaf en Lulu.
Van de week had ik een beginnetje gemaakt aan een kaartje, maar deze weer opzij gelegd omdat e.e.a. toch niet bij elkaar bleek te passen. Dus gisteravond heb ik het basis papiertje er nog eens bij gepakt en toen heb ik het over een andere boeg gegooid.
Gezien het tijdstip wilde ik ook geen kaart maken waar ik nog een uur of twee mee bezig was. Dus werd het Clean And Simple. Ook had ik laatst van Magnolia doohickeys de pauwenveren gekocht, die wilde ik ook zooo graag eens gebruiken en kijken hoe ze zouden worden met een beetje inkt. Op google afbeeldingen vond ik nog een plaatje zodat het kleuren schema een beetje klopt. Ik heb het afgedrukt op metallic papier en daarna met metallic inkt bewerkt.
 


Achter de zilveren strookjes van het lint heb ik dubbelzijdig plakband gebruikt om e.e.a. op zijn plak te houden. Maar zo al met al zitten er dus toch wel wat frustels aan deze kaart. Ik vraag mij dus af of het was CAS genoeg is. Desondanks vind ik hem weer best leuk geworden, maar volgende keer laat ik de frutsels wat lager op de kaart vallen. Zodat er boven en onder even veel ruimte vrij is.
 
Maar voorlopig is het pest weer. Ja het past echt bij mijn stemming. Appelpop valt een beetje in het water, evenals open monumenten dag. Ik twijfel enorm om naar Tiel te gaan. Mijn vrienden gaan niet, het is pest weer, 2 uur reistijd (en nog eens 2 terug) en een festival alleen is gewoon niet leuk. Maar mijn lover is daar en die heeft misschien wel 5 minuten tijd voor me. Helaas weegt dat niet echt op tegen de nadelen. Leuk als hij is. :(
Dan zal ik maar een paar dagen sterk moeten zijn en wachten tot donderdag.
Dus nog maar even een kaartje maken.
Groetjes Sandra.

6 opmerkingen:

 1. Ik vind ze CAS genoeg geworden. Ben benieuwd hoe anderen hier over denken.
  Vind ze erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig CAS-kaartje Sandra, en ik hoop toch dat er nog iemand met je meegaat zodat je eventjes je lover in je armen kan nemen en anders inderdaad wachten tot donderdag.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Anita.
   Is uiteindelijk niet meer gebeurd. Dus het wordt donderdag.
   Groetjes Sandra.

   Verwijderen

Laat hier een berichtje voor mij achter.