donderdag 31 oktober 2013

de K van Kerst en Kreadoe

 
Beste allemaal,
 
Daar ben ik dan weer. Het is een hele poos stil geweest, maar eindelijk wil ik weer eens wat met jullie delen. Mijn laatste berichten waren natuurlijk vol gedweep over manlief die op vakantie was. Inmiddels is hij terug en heb ik nog het onderstaande kaartje gemaakt voordat ik een hele tijd echt geen kaart gemaakt heb.
 
 
 
Wel heb ik ondertussen een gezellig fröbeldagje gehouden bij mijn hobby vriendin Ellen. Daar heb ik een goede start gemaakt met een kaartje, maar ik blijf maar naar de finishing touch opzoek. Gisteren ben ik dan ook lekker naar de Kreadoe dagen gegaan. Ik vond het weer erg gezellig, maar mijn vaste shopmaatje had andere plannen, dus ging ik solo en dan is het toch anders. Veel minder "ooooh dàt is leuk!!" en natuurlijk veel kortere lunchpauzes: een knäckebrödje en weer doorgaan. Ik heb er niet minder geld door uitgegeven hoor. Onderstaand de buit.
 
 
 
 
Deze keer ging ik voor de "golden oldies" wat een lol. Er heeft er ééntje ook zo'n wiebelding dan kun je die billen laten schudden. Su-per!
Volgende week is manlief zijn oom jarig en ik vind het hele gezin echt vol humor zitten. Daardoor vond ik onderstaand plaatje ook zo leuk. Vol lol en een forever young sfeertje. Op het labeltje, dat achter het afdrukje geschoven zit, staat "Gearing up for a happy birthday".
 
 

 
De bagagelabel en het achtergrond papier is van hetzelfde merk, passend in een set. Ik ben alleen nu even de naam kwijt. Misschien kom ik er nog op en dan pas ik hem aan. Het mannetje is van Penny Black, de mallen zijn van Spellbinders. Zowel de achthoek als de tandwieltjes. Het papier van de tandwieltjes en de grote achthoek is van het "Tattered time" blokje en heeft glitters erin zitten. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Laat gerust een berichtje achter!
Tot de volgende keer!
Groetjes Sandra.

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaarten en wat een goede buit heb je gescoord op de beurs kom je een keertje lang dan kan ik even stempelen? Super leuk is het.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier een berichtje voor mij achter.