vrijdag 28 februari 2014

Een update

 
Hoi allemaal,
 
Dat is weer even geleden. Daarom is het weer even tijd voor een update. Ik heb de afgelopen tijd niet veel gepost. Ik heb even een fröbel time-out genomen. De grote ironie was dat ik net als cadeautje voor de kerst mijn prachtige 72 box copic ciao's had gekregen, maar de inspiratie was helemaal op. Ik heb er toen nog net deze twee kaartjes uit weten te persen.
De onderste is een nieuwjaars kaartje voor een collega. Ik had de dag voor mijn vakantie nog een kerstkaartje van haar gekregen, omdat we zo'n gezellig jaar hadden gehad met een fijne samenwerking. Daar stond ik dus met een blos op mijn wangen! Ik had niet aan haar gedacht. Aangezien ik nog voor 7 januari weer aan het werk ging, vond ik dat een nieuwjaars kaartje nog wel mocht. Binnen de goede voornemens is een gezond sportief leven vaak de koploper, dus ik vond dat deze sportieve haantjes wel konden. Gezellig zo met fris groene appeltjes en een gezonde spreuk. Dat zigzag papier is toch helemaal als die eighties aerobics pakjes?! Daarom moest het er gewoon bij.
Met dit kaartje kon ik gelijk mijn Copics testen op het Copics papier. Ik vind dat de haantjes er best aardig uit zijn gekomen. Wel kwam ik er achter dat Copics papier het niet goed doet voor de stempel inkt. Dat laat zich wel uitlopen. Dat is natuurlijk erg jammer.
Het berukte papier is van the blossom and butterfly matstack met uitzondering van het licht groene ruitjes papier om de haantjes. De haantjes zijn denk ik van Penny Black.
 
 
Toen was mijn schoonoma begin januari ook nog jarig. Daar moest natuurlijk een heel ander kaartje voor gemaakt worden. Dat is het onderstaande kaartje geworden.
De achtergrond is van Spellbinders, de swirls zijn van Memory box: Whimsical Flourish. De tekst is van Forever Friends. Het zijn twee soorten lint: een satijnen band en een gehaakt lint dat aan beide zijnden met dubbelzijdig plakband is vastgeplakt.
 
 
 
 
Dan nog even voor de mensen die twijfelen... Zijn die Copics het geld nou wel waard? Zie hier onder de zonder en met versies.
 
 
En met... kijk vooral naar de lucht en hoe weinig vlekkerig het is. Om nog maar niet te spreken over de 5 tinten grijs die in de sneeuw zijn verwerkt. Beslis zelf maar.
 
 
 Tot de volgende keer!
Groetjes van Sandra.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Sandra
  Prachtige kaarten heb je gemaakt,ik gebruik voor het stempelen Memento inkt en deze vlekt niet en het papier waar ik op kleur is van DCP 160 Gr. Heel veel papier en ik denk goedkoper dan het copics papier als je een beetje wil leren kan je op het blok van Dee Dee kijken daar heeft ze filmpjes over hoe je in kan kleuren staat in mijn lijst of natuurlijk you tube .Fijn weekend en heus de copics is een hele goede aanschaf.liefs joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Joke!
   Ik ben erg blij met mijn copics hoor!
   Bedankt voor de tip!
   Groetjes Sandra.

   Verwijderen

Laat hier een berichtje voor mij achter.