vrijdag 30 augustus 2013

Rust

Hoi, leuk dat je er bent!

Hoe is het bij jou? Nou bij mij stond alles in het teken van rust. Rust op het werk en opgelegde rust. Mijn rug doet de afgelopen week weer vreselijk moeilijk en dat is soms om gek van te worden. Om de zoveel tijd weer even naar de spiegel lopen, omdat het zeer doet en er dan achter komen dat ik dan ook helemaal uit het lood sta. Beetje scoliose. Net die LOI reclame, van die stripper. Mijn schouders staan dan 5 - 10 cm verder naar rechts dan mijn heupen. Gelukkig merk ik vandaag dat ik wat beter ben opgestaan, ik sta weer wat meer recht en dan beweeg ik soepeler. Er is dus een stijgende lijn te ontdekken. Gelukkig maar! Dit weekend moet ik nog helemaal van Rotterdam naar Eindhoven en weer terug, dus dan moet die rug dat wel aan kunnen natuurlijk. Gelukkig gaan we naar de oom en tante van mijn man, beide gymdocent, dus we zullen nog wel even de dag doorbreken met een wandelingetje.
Tja het is gewoon stom, al een tijdje krijg ik signalen dat mijn conditie weer achteruit gaat, de kilotjes er weer aan komen en uiteindelijk de pijntjes. Waarom grijp ik dan niet eerder in zou je denken hè?!
Ook het kaartjes maken moet dan weer met mate, omdat ik het toch niet voor elkaar krijg om recht op te zitten in mijn fröbel hypnose. Toch is het me gelukt om het volgende kaartje in elkaar te draaien. Persoonlijk vind ik hem erg mooi geworden.


De stempel is geloof ik van Stampendous. Hij zit samen met verschillende tropische afbeeldingen (zoals een ananas) in de verpakking. Deze was heel simpel te kleuren. Gewoon een randje donker roze langs de zwarte kern/ bladvouw tekenen en hier dan weer met een lichtroze half overheen. Dan loopt het een klein beetje in elkaar over en eindig je met een lichtroze gloed. De gele kern is van gellyroll glaze. Helaas is deze een beetje ingedroogd denk ik, want echt opbollen deed het niet.
Tot slot heb ik nog een heel klein fuchsia glitterlijm lijntje langs de kern en de zwarte stippen getrokken.
Het roze glitter papier heb ik in Berlijn gekocht bij Idee, de embossingmal weet ik even niet meer.
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

Groetjes Sandra

dinsdag 27 augustus 2013

Verjaardagen


 Hoi allemaal,
 
Het is weer verjaardag tijd. Deze week zijn de kindertjes van 2 collega's allebei 1 jaar oud geworden. Daar moest natuurlijk een kaartje aan gewijd worden. De eerste is voor Jason en is een ouwertje die ik nog had liggen. Het papier is van de glitter matstack. Wat is het een gezellig afdrukje hè?

 
De tweede is voor Nicolas en is ontstaan nadat ik de ster uit dit papier had gesneden voor een kerstkaart. Nog altijd in de stemming om eens wat anders te maken ben ik gaan zoeken naar papiertjes die hierbij pasten. Mijn forever friends papier bood deze lieve sterretjes aan. Waarmee het acuut een kinderkaartje werd. Eerst wilde ik gaan voor "A star is born" maar voorlopig heb ik geen vrienden/vriendinnen of kennissen die zwanger zijn. Toen dacht ik aan Nicolas en viel alles snel op zijn plek.
 
 
Om eerlijk te zijn vind ik de binnenkant leuker dan de voorkant.


De baby is van Marianne Design, de tekst, de bloemen en beestjes zijn van Penny Black. Ik hoop dat jullie er van zullen genieten.
 
Groetjes Sandra.

zondag 25 augustus 2013

Van liefde omgeven.

Hoi !
 
Zo wat kreeg ik een trek van mijn vorige blog zeg! Ik heb snel even wat cherrytomaatjes gesnaaid en ben weer klaar voor een nieuw verhaal. Deze keer natuurlijk met de aandacht op de kaartjes.
De vorige kaarten blog eindigde ik met dat ik weer even wat anders dan kerstkaarten wilde maken. Daar ben ik dus maar even mee begonnen. Het insmeren van de embossing folder met inkt heb ik in geen jaren meer gedaan, maar geeft zo'n leuk effect. Ik werd er aan herinnerd door een online workshop van Spellbinders. Toen wilde ik gelijk weer. Ik heb een van mijn embossing folders uit gekozen, dat aan beide zijden ingesmeerd met inkt, een beetje inkt weggeveegd en daar tussen een blanco dubbelgevouwen stukje papier tussen gelegd. Zo krijg je dat je gelijk een bol gedrukte en een uitgediepte versie krijgt. Ook de vegen in de inkt worden zo afgedrukt. En toen zat ik vervolgens weer even naar mijn papiertje te staren. "Leuk idee, maar wat nu..."
Toen bedacht ik mij dat blauw en beige erg mooi bij elkaar zijn en haalde ik mijn prachtige forever friends paper pad te voorschijn. Beide bedrukte papiertjes zijn hiervan.  Het hartje is van Marianne design. De tekst is weer van een forever friends stempel set. Het lint heb ik ooit bij V&D gekocht. Het garen bij Dille en Kamille. :)


Nu was mijn oorspronkelijke idee, dat er twee harten zouden zijn. Nog eentje van spijkerstof met de bloemen van Joy er op afgedrukt. Die vond ik echter niet leuk meer in het bovenstaande geheel.
Maar in mijn hoofd zat nog een kaartje die ik wilde maken. Die kwam uit het boekje van Inge Blom: Liefs uit Holland. Wat een leuke ideetjes heeft zij gehad zeg!
Dit kaartje is een combinatie van Spellbinders hartjes en 2 soorten hartjes van Marianne Design. Het papier is van Marianne Design Dutch Design. De ruitjes zijn van First edition paper Festive treats. Het stukje spijkerstof is dus een opstrijk knie- en elleboog stuk van de HEMA. 


 
Gelijk aan de kaartjes van Inge Blom heb ik ook een onregelmatig lijntje getrokken. Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat dit ook de eerste keer was dat ik mijn Joy handnaaimachine gebruikte en dit ook de onwennige slag gaf. Uiteindelijk zijn de gaatjes met gel pen ingevuld, want mijn draad liet iedere keer los en rafelde zich dan helemaal uit! Niet cool! Heeft iemand hier ervaring mee? Zet het dan maar fijn in de reacties en dan ga ik er mee aan de slag.
Ik ga dan nu gauw zitten wachten.
 
Groetjes Sandra.

Weer even wat anders. Een culinair blogverhaal.

Hallo!

Fijn dat je er weer bent! Het was weer een rustige week en ik heb vrijdag weer lekker vrij gehad. Ik had vrijdag af gesproken met vrienden die zouden komen eten. Dus daar kon ik mijn vrije dag zeker goed voor gebruiken. Ik moest een nieuw messen set kopen, want manlief had donderdag alles de deur uit gedaan, omdat het rubber van de handvatten zo aangetast was dat het aan mijn handen bleef plakken.
Dat betekende dat ik even snel wat nieuws moest uitkiezen. In plaats van dat ik het gelijk goed aan pakte ben ik voor snel en goedkoop gegaan. Ik betaalde 4 euro voor een 4-delig messen set. Tja, dan moet het natuurlijk over. :S De messen zagen er behoorlijk indrukwekkend uit, met flinke lemmeten en daar ook nog kartels aan. Jammer genoeg waren ze nog botter dan een houten hekje. Ik kon er ook geen rechte lijn mee snijden. Dus alles met kleine snijmesjes (aardappelmesjes) gesneden. Nu gaat dat ook wel, maar jee wat duurt dat lang zeg! Gelukkig heb ik nog wat andere hak en snijapparaten tot mijn beschikking, dus dat maakt zo'n etentje nog wat te overzien. Nu moet je niet denken dat ik voor de 7 gangen ben gegaan hoor. Het werd canneloni met lamsoren en ricotta, overgoten met tomatensaus en gegratineerd met mozzarella en Parmezaanse kaas. Daarnaast een salade caprese (tomaat, mozzarella en basilicum) voor de frisse afwisseling. Het was zo lekker, dat het niet eens opviel dat het vega was! Vergis je niet, in tegenstelling tot de naam, zijn lamsoren "groente". Strandkruiden, lees ik net op Wikipedia. Rauw smaakt het een beetje naar radijsjes met zout en warm smaakt het naar zoute spinazie. Het ziet er zo uit:


Nu moesten de lamsoren dus in stukjes gesneden worden want de langste bladeren zijn zo'n 15 cm lang. Dat was zo fijn geweest met een hakmes. Grote halen - snel thuis. Uiteindelijk moest het toch onder de staafmixer door, wat ik wel jammer vond, maar anders kon ik de canneloni niet vullen. Ik vind het een serieuze tip om eens lamsoren te gebruiken in plaats van spinazie voor dit soort gerechten. Geeft het echt meer smaak. (Houd echter rekening met een zout beperkt dieet!! En met een economisch verantwoord budget. Kostte me €10 voor een pond!) Voor een keertje iets bijzonders maken mocht het wel van me, maar zo kun je toch beter uit eten gaan.
Natuurlijk mocht het toetje niet ontbreken en je weet natuurlijk van de ijsmachine. Nou die draait minstens 1x per week, maar deze dag zelfs 3x. Mijn gasten hadden de wens opgegeven om roodfruit ijs te krijgen. Dus 2 bakjes aardbeien en een pondje kersen in huis gehaald. Het werd aardbeien sorbet ijs, aardbeien roomijs en kersenroomijs. Leuk dat ze zo versteld stonden van de enorme smaak van zelf gemaakt ijs! Aardbeien ijs smaakt echt alsof je een aardbeitje eet in plaats van dat supermarkt spul. Ook als het roomijs is. Je kunt het immers zelf afstellen, ook het suiker gehalte. Je kunt ook bijvoorbeeld honing gebruiken in plaats van suiker, of zoetstof.
Ook zo grappig, het kersenijs was purper van kleur. Echt zo paars als de kers. Super! Nou wat hebben we gesmuld met ons 4-tjes. Heerlijk.
Gisteren heb ik eens een gooi gewaagd aan mosselen koken. Ik vond dat altijd een beetje eng. Van die verhalen van zieke mensen en zo. Brr. Niet hoe ik mijn weekend wilde doorbrengen. Dus ik de mosselen gekocht en in het water gelegd om schoon te maken, maar er stonden er uiteindelijk best veel open. Op een kiertje. Erg verwarrend. Dus ik mijn vriendin Ellen gebeld, want zij had al eens mosselen voor ons gemaakt, dus expert. ;) Zij vertelde dat het best nog wel kon en dat ik het best zou zien als de mosselen als nog niet goed bleken te zijn. Nou ze smaakten inderdaad prima. Wel denk ik dat ik ze misschien zelf om zeep heb geholpen door ze zo lang in het water te laten liggen. Dus dat neem ik mee voor de volgende keer. Tegelijkertijd stond de goulash te pruttelen in de nieuwe pan en waarvan ik de ingrediënten met mijn nieuwe - nieuwe Wüsthof messen set heb gesneden. Oei oei, wat ging dat als een tierelier! Wat een blije Sandra. Toen ik de eerste ui open sneed ging dat zo makkelijk dat ik maar vast een pleister heb klaargelegd uit voorzorg. Mijn man was natuurlijk bij zijn auto aan het klussen. Gelukkig heb ik de pleisters niet nodig gehad.
Over een uurtje ga ik lekker genieten van die goulash en als ik over heb, wordt het soep, of pastasaus voor morgen.
Dan nog even mijn favoriete adresjes in Rotterdam voor etentjes zoals die van vrijdag, dan ga ik net als Jamie Oliver heel Rotterdam door:
* Smit zeevis, Vaste land 60, in dit geval voor de lamsoren, maar ook voor heerlijke vis.  Altijd een plezier om hier te komen. Ze hebben een groot assortiment, zijn erg service gericht en altijd bereid om even een bereidingstip te geven.
* De Kaashoeve, oude binnenweg, zelfde verhaal, maar dan met kaas. Leuk detail is dat je hier ook als volwassene nog een plakje kaas krijgt. Ook als andere mensen aan het proeven zijn! 
* Foodelicious, Marinierweg 47, voor delicatessen, kookboeken en serviesgoed. Doe hier eens een olijfolie proeverij als je geloofd dat Bertolli prima olijfolie is voor op de salade. ;) Je kunt het ook met azijn doen, maar daar moet je ook iemand voor meenemen. Dan kun je lachen bij de gekke bekken die jouw gezelschap trekt. :D.
Dus eetsmakelijk allemaal!
De volgende zal weer over kaartjes gaan hoor.

Groetjes Sandra.

woensdag 21 augustus 2013

Diagonaal kaart

 
 
 
 Beste allemaal,
 
Daar ben ik weer met een beetje blog. Zoals ondertussen vele mensen de afgelopen periode, wilde ook ik deze keer een diagonale kaart maken. Dat zag er zo leuk uit. Leek me helemaal leuk.
Dus ik ook aan de slag met een stuk papier van Panduro. Eerst een flinke diagonaal lijn getrokken. Een lekker groot vlak, zodat die in een lange brieven enveloppe paste, dat leek me wel wat. Lang papier uit gekozen: Doodlecharms van Provocraft. Ook al behoorlijk oud en een cadeautje van iemand die ik eens een workshopje kaartjes maken had gegeven. Zo kwam dat nog eens op.
En toen bleek dat ik maar weinig stempels heb van een beetje redelijk formaat, waarmee ik ook nog een beetje een vaste lijn of een soort verhaal kon maken. Wat een sof! Dikke dip. De inspiratie zakte als een kaarten huis in elkaar. Niet te geloven zeg. Wat baalde ik.
Zo heb ik 3 dagen zitten aanklieren, want zomaar opgeven daar doe ik niet aan. Dan weer erbij gepakt, uurtje later weer weggelegd. Op een gegeven moment besloot ik maar met de andere helft van het papier verder te gaan. Deze was wat korter en daar paste dus kleinere stempels bij. In eerste instantie wel weer hetzelfde getob, maar toen kwam ik nog een restje papier uit de serie Festive frolics van Papermania tegen en toen was het echt als magie. Ineens kwam alles samen en zag ik weer mogelijkheden!
Zie hier het resultaat.
  
 
De rode sterren zijn van Marianne design Creatables LR0134 en daar moest je dan zo'n lint doorheen rijgen. Dat heb ik overigens nog nooit gedaan. :)
 
 
 De afbeeldingen zijn van Stampfairy. (Is dat niet ook een onderdeel van Marianne Design?) Hier kon ik ook eindelijk mijn crackle accent gebruiken! De kerstbal is er zo leuk van geworden!
 
 
 
Het hart is van Marianne Design collectibles, daar heb ik dan niet de originele tekst van gebruikt. De kerstrozen zijn van Marianne Design Creatables.
 
 
De achterkant heeft zoals je ziet nog voldoende ruimte om een hele kerst liefdesbrief op te schrijven.
 
 
Ik ging zo lekker dat ik gelijk verder ben gegaan met de andere helft van de kaart. Daar heb ik het voorste blad van afgesneden en een losse kaart van gemaakt door deze weer op een diagonaal afgesneden kaart te plakken. Het werd "From me to you in the snow". Het lint was natuurlijk om de oorspronkelijke drieluik bij elkaar te houden. Nu op een andere manier decoratief. ;) De knoopjes zijn van glossy accent.
 
 
En van de andere 2 delen heb ik "Kerst op LSD" gemaakt. Ik had spontaan geen zin meer om de traditionele kleuren te gebruiken. Dus werd het een paarse uil. Toen moest natuurlijk alles gek gekleurd worden. Zo werd de brievenbus oranje/geel. Het papier is van Merry magic van Dovercraft. Het glans karton komt bij de Blokker vandaan. De mal is van Marianne design Creatables. Ik had de blog "in de Marianne mood" moeten noemen!! haha!

 
Dus zo ben ik al klaar met mijn 22e kerstkaartje. Ze zijn niet allemaal op de blog natuurlijk.  Dat komt ook doordat sommige al vorig jaar gemaakt zijn. Toen heb ik geen zelfgemaakte kerstkaarten gestuurd, omdat ik toen eerst nog persoonlijke bedankt kaartjes voor onze bruiloft wilde maken. Toen werden het voor gedrukte kaartjes.
Maar voor dit jaar ben ik zo best goed bezig. Misschien dit jaar geen kerstkaarten stress. Ik ga nu eerst weer eens wat anders maken, daar heb ik weer even zin in.
Allemaal een hele fijne dag gewenst.
Groetjes van Sandra.

vrijdag 9 augustus 2013

hohohohoho

Hoho allemaal,

Weer een nieuw crea beetje van mij. Deze keer heb ik mij voorgenomen om eens wat oudere stempels te her-gebruiken met nieuwe kaart technieken. De stempels die ik hier heb gebruikt zijn behoren tot de eersten die niet op hout waren geplaatst. Deze werkten met klittenband en een stempelblok met gaatjes waar het klittenband in blijft hangen. Ik heb hier de kerst serie van gekocht, daarna niets meer. Ze werden snel vervangen door de siliconen varianten. En daarna met de cling versies. Toch is het leuk om die stromingen in de hobbywereld mee te maken. Hoewel ik het soms ook wel spannend vind. Nu liggen de winkels vol met cupcake spullen en pop-cake makers. En hoewel ik taarten bakken best leuk vind, lijkt me dat een van de slechtste hobbies die ik kan nemen. (Op ijsmaken na ;)  ) Taart moet natuurlijk niet al te lang blijven liggen, dus ja... dan maar eten. Nee niets voor mij. Maar dat maakt natuurlijk ook dat er minder ruimte is voor dat scrappen.
Ach toen ik begon met dat stempelen stond de hele Kreadoe zo ongeveer vòl met stempels. Toen liep het langzaam af in ongeveer 3 jaar tijd. Ik hield mijn hart vast. Maar dan kwam het gewoon weer in een nieuwere vorm naar voren. Dan heet het ineens scrapkaartjes. Ook goed! 
Wat ik zo om mij heen zie is dat ook veel mensen meerdere creatieve hobbys naast elkaar hebben. Schilderen, sierraden maken etc. Vroeger tekende en schilderde ik veel, uit losse hand. Ook versleten we veel klei. Dat kocht mijn moeder in 5 kilo verpakkingen op Zuidplein.
Ik heb het nauwelijsk meer gedaan sinds ik niet naar de kunstacademie ging.

Maar niet-creatief bezig zijn. Dat kan ik gewoon niet. Ook binnen mijn werk als verpleegkundige en praktijkopleider ben ik veel creatief bezig. Op het moment ben ik bezig met het opzetten van een leerzame speurtocht. Ik ga hem uitwerken voor mijn toekomstig studenten èn voor de jonge psychotici. Dat vraagt natuurlijk een iets andere vraagstelling qua diepgang en dat vind ik ook leuk, om daar mee te spelen. Ik zie dat dan ook al helemaal voor mij.
Tot zo ver mijn trip down memory lane. Maar als ik er nog even over door zou fantaseren, dan zouden de huisjes van deze kaart ook zeker aan die laan staan. Wat zijn het een schatjes hè. Marianne design heeft nu weer nieuwe huisjes in de creatables lijn en ook weer nieuwe Snoesjes!! Wat zijn ze weer leuk. Maar dit is dus wat ouder spul. De hartjes zijn de overblijfselen van een soort doily vorm, maar ik vond het leuk om ze nog even te bewaren. Zodat ik ze gebruiken als "kerstballen" bijvoorbeeld. Ik vind complementaire kleuren toch altijd leuk hoor, zoals hier dat rood en groen.

 

Nou ik ga maar eens afsluiten. Een heel fijn, creatief weekend gewenst.
Groetjes van Sandra.

donderdag 8 augustus 2013

That's more like it.

Hallo allemaal,

Fijn te zien dat mijn vorige kaartje toch op mijn blog is aangekomen. En dat hij zulke lieve reacties heeft gekregen! Bedankt! Ik voelde mij gelijk een stuk beter.

Ik heb lekker een aantal dagen vrijgehad toen het zo lekker warm was en verwachtte op het heetst van de dag dan wel lekker binnen wat kerstkaartjes te zullen maken. Helaas was de hitte vast van plan om mij he-le-maal tot rust te laten komen, want nadenken kon ik niet meer hoor. Jullie wel? Toch hoor je mij niet (echt) klagen, want ik geniet van elk zonnestraaltje dat we krijgen. Ik ben gewoon wat musea hier in Rotterdam gaan bezoeken. Rond een uurtje of half 11 die kant op op de fiets, dan op het heetst van de dag het museum bezoeken, de lunch daar gebruiken en dan om een uurtje of 3 weer naar huis toe fietsen. Airco en nieuwe kennis in één! Top dagen heb ik zo gehad!

Ik heb het natuurhistorisch museum bezocht, dat is niet zo'n aanrader als het zo warm is, dan gaat het daar toch een beetje stinken, aangezien ze daar toch geen airco hebben. Desondanks was het een fijn rariteiten kabinet daar! Zo hebben ze daar de Domino D-day mus en muizen uit de 2e kamer. Lol. Maar ze hebben ook vlinder collecties en fossielen. Leuk, voor een uurtje, dan heb je het hele museum gezien. Als je ooit in Londen bent geweest in het Natuurhistorisch museum, dan moet je maar niet naar deze gaan, want dan ben je verwend. Die in Londen is zooo mooi.

Ook ben ik naar het maritiem museum geweest. Was erg leuk en leerzaam. Ze vertellen daar alles over de scheepvaart, van de geschiedenis (Noormannen e.d.) tot aan de huidige haven en iedereen die daar werkt. Ook hebben ze daar nu een expositie over cruise schepen en eentje over piraten. Als volwassene zonder kinderen heb ik mij daar ook prima vermaakt! Ook leuk om alle herinneringen over de cruise die wij hebben gehad met onze huwelijksreis nog eens op te halen.

Tot slot heb ik het wereld museum bezocht. Die hebben airco met een grote A! Of de B van brr. De expo over manga is erg leuk. Hij begint erg museum-ig met uitleg over waar de manga vandaan komt in de mythologie, maar daarna gaat het over in de mecha-manga (robotjes die verdacht veel lijken op transformers) en manga films/fotografie. Zo is het leuk voor iedereen. Volwassenen èn jongens en meisjes. Ook de vaste expositie over culturen is erg mooi, waarbij ik vooral genoot van de religi's van Tibet, China en Japan. Indonesië vond ik ook nog wel leuk. Polinesië en verder vond ik wat schraal. Een bezoekster die de zaal verliet, toen ik binnen kwam zei: "Het is te primitief." Ik weet nog dat ik dat toen zo bekakt vond, maar misschien komt het daar wel op neer. Het miste wat samenhang. Vooral na de overweldigend neer gezette tempels van Tibet enzo. Dat was schitterend en ik heb heel illegaal foto's gemaakt. Mooi hè?!


Dus daar heb ik mij de afgelopen weken mee bezig gehouden. Van kaartjes maken is dus niets terecht gekomen. Nu de hitte wat is weg gezakt kan mijn hoofd ook weer een beetje aan kaartjes maken denken en zo komt er gelijk wat meer uit mijn handen.

Met het volgende kaartje ben ik begonnen omdat ik ook zo graag iets met deze mooie Noor design mal wilde doen. Is hij niet fantastisch? Die losse sneeuwster heb ik nog niet kunnen bemachtigen, maar dat duurt natuurlijk niet lang meer. Hebbert als ik ben.

Doordat ik de sneeuwsterren de aandacht wilde geven, heb ik de rest van de kaart vrij eenvoudig gehouden. Ik vind hem prima gelukt. De tekst is met doorzichtige embossing poeder gecreeërd, aangezien inkt op bedrukt papier zo slecht droogt. Dan nog wat eenvoudige zilveren plaksliertjes en klaar is Sandra.

Ik hoop jullie zo weer wat ideeën te hebben gegeven voor de invulling van de zomervakantie. Ik ben benieuwd naar wat jullie van mijn kaartje vinden.
Groetjes Sandra.

dinsdag 6 augustus 2013

Tis niet mijn beste

Hallo allemaal,
Ik
heb weer eens een kaartje met jullie te delen. De afgelopen dagen is het zo heet geweest dat mijn brein eerder aan het koken was dan dat ik aan de kerst kon denken. Desondanks heb ik toch een kerstkaartje in elkaar geflanst. Ik moet zeggen dat ik er niet echt blij mee ben, maar zo nu en dan heb ik dat wel eens. En dan ga ik maar stug door tot dat ik er een beetje vrede mee kan hebben. Ik hou het stukje dan ook maar even kort. Ook omdat ik "error on page" beneden zie staan en dat misschien wel betekent dat mijn blog niet gepost wordt.
Voor nu allemaal een fijne avond! En tot snel.